Brandskyddsutbildning

Arbetar man med gasolbrännare, vinkelslip, svetsning, varmluftpistol, lödning, takläggning eller bearbetning med snabbgående verktyg, finns det alltid risk för att arbetet kan orsaka en brand. Enligt försäkringsbolagen anmäls mer än 30 000 brandskador detta till en kostnaden av ca 4,5 miljarder kronor. Varje år avlider cirka 100 personer i bränder. Att ha kunskap i brandskyddsutbildning ökar vi chansen till att överleva, minimera brandförloppet och att kunna agera för att förebygga bränder. Övningen inleds med brandskyddsansvarige och de utrymningsansvariga på företaget. Vi går igenom den kommande utrymningen och vilka inslag som ska ingå.

Kursinnehåll

En grundläggande brandskyddsutbildning vänder sig till alla och utbildningen kan anpassas efter ditt företags förutsättningar.
Brandkurs pratar vi brandsäkerhet både i hemmet och på arbetsplatsen. Detta är en uppskattad kurs av personalen. Kursen har både en teoretisk del och en praktisk del med släckövning. Vi har möjlighet att genomföra den praktisk släckning både utomhus och inomhus. Denna utbildning är den vanligaste brandutbildningen som vi har ute på företag och kontor.

  • Förstå brandens uppkomst
  • Förstå de vanligaste brandriskerna
  • Förebyggande av brandrisker
  • Förstå vilka lagar och regler som påverkar vårt brandskydd
  • Förstå hur man bör jobba med SBA (Systematiskt brandskyddsarbete)
  • Förstå det tidiga brandförloppet och riskerna med rök och utrymning
  • Förstå grundläggande byggnadstekniskt brandskydd
  • Förstå hur man agera vid en brand

Kontakta oss via mejl

Telefonkontakt

Johan Skogmalm
0709302068

_E2A0434-1 kopiera

Relaterade produkter

Hos savelife hittar du alltid ett noga utvalt sortiment

Hjärtstartare HS1

HeartStart HS1 är framtagen för att passa på kontoret, i hemmet eller för andra publika inomhusmiljöer. Den är mycket användarvänlig och har tydlig röstvägledning om hur du utför HLR. 

LIFEPAK CR2

Med Lifepak CR2 får du den absolut mest kvalitativa hjärtstartaren som finns på marknaden. Den har hela 8 års garanti och ett batteri som räcker upp till 4 år. Du kan dessutom välja om du vill ha den som hel- eller halvautomatisk.

AED Zoll 3

ZOLL AED 3 hjärtstartare har indbyggd Real CPR Help teknologi, som ger HLR-feedback, som hjälper dig att ge bästa möjliga HLR med hög kvalitet.

Savelife AB
302 92 Halmstad

© Savelife AB 2019. All rights reserved.