FÖRSTA HJÄLPEN TILL BARN

WEBBKURS

Vid ett plötsligt hjärtstopp har hjärt-lungräddning (HLR) och en tidig strömstöt från en hjärtstartare visat sig vara direkt livräddande. Varje år drabbas ungefär 5500 personer av ett hjärtstopp. En tidig insats av dig som livräddare/förbi passerande kan vara avgörande om personen ska överleva. Därav är denna kunskap livsviktig. Att kunna agera och veta hur man ska göra kan rädda någon annan. Det kan drabbar vem som helst och när som helst. Att agera direkt när ett hjärtstopp inträffar ökar chanserna att överleva. Idag överlever 11% ett hjärtstopp men fler skulle överleva om kunskap sättes in direkt. Även en hjärtstartare när tillhands ökar överlevnaden. Att ha en hjärtstartare när tillhands och kan använda en strömstöt inom 3 minuter är överlevnaden runt 75%.

KOMMER SNART

Kursinnehåll

Kursen innehåller både Hjärt-Lungräddning med hjärtstartare och Första Hjälpen till barn. Kursen är lämplig för dig som vill ha kunskap i hur du ska agera vid olyckor och sjukdomsfall med fokus till barn. Första Hjälpen utbildningen anpassas till dig som förälder/förskola/skola och skräddarsys efter vilka specifika olyckor och sjukdomar som kan uppkomma hos just er. Utbildningen baseras på rollspel/senario som spelas av instruktören som till vardags jobbar som ambulanspersonal. Utbildningen består i huvudsak av praktisk praktisk träning

 
  • Innehåller kunskap i hur du ska agera vid olyckor och sjudomsfall med fokus till barn
  • Lämpar sig för dig som förälder/pedagog/skola och förskola
  • Utbildas av ambulanspersonal/akutvårdspersonal, med fokus på praktisk träning under utbildningen.

Relaterade produkter

Hos savelife hittar du alltid ett noga utvalt sortiment

Hjärtstartare HS1

HeartStart HS1 är framtagen för att passa på kontoret, i hemmet eller för andra publika inomhusmiljöer. Den är mycket användarvänlig och har tydlig röstvägledning om hur du utför HLR. 

LIFEPAK CR2

Med Lifepak CR2 får du den absolut mest kvalitativa hjärtstartaren som finns på marknaden. Den har hela 8 års garanti och ett batteri som räcker upp till 4 år.

AED Zoll 3

ZOLL AED 3 hjärtstartare har indbyggd Real CPR Help teknologi, som ger HLR-feedback, som hjälper dig att ge bästa möjliga HLR med hög kvalitet.

Savelife AB
302 92 Halmstad

© Savelife AB 2019. All rights reserved.