Första hjälpen till barn

Vad skulle du göra om ditt barn plötsligt får en feberkramp och ej är kontaktbar?

eller vad du göra om någon får en allergisk reaktion och har svårt att andas?

Under denna kurs får ni kunskap att agera i första hjälpen. Kunskap som är avgörande om personen ska överleva och minska den drabbades lidande. Ökar överlevnaden vid olycksfall eller sjukdom. Ni får kunskap i larmrutiner/LABC. Vi skräddarsyr kursen och hög praktisk träning. Flesta av våra kunder köper både HLR och Första hjälpen till barn.

Kursinnehåll

Kursen innehåller både Hjärt-Lungräddning med hjärtstartare och Första Hjälpen till barn. Kursen är lämplig för dig som vill ha kunskap i hur du ska agera vid olyckor och sjukdomsfall med fokus till barn. Första Hjälpen utbildningen anpassas till dig som förälder/förskola/skola och skräddarsys efter vilka specifika olyckor och sjukdomar som kan uppkomma hos just er. Utbildningen baseras på rollspel/senario som spelas av instruktören som till vardags jobbar som ambulanspersonal. 

70% av kursen är praktisk träning.

  • Innehåller kunskap i hur du ska agera vid olyckor och sjudomsfall med fokus till barn
  • Feberkramp, diabetes, allergi, satt i halsen, brännskador, benbrott, fallolyckor, näsblod mm
  • Lämpar sig för dig som förälder/pedagog/skola och förskola
  • Utbildas av ambulanspersonal/akutvårdspersonal, 
  • 70% av utbildningen är praktisk träning, öva öva öva.

Kontakta oss via mejl

Telefonkontakt

Johan Skogmalm
0709302068

_E2A0434-1 kopiera

Relaterade produkter

Hos savelife hittar du alltid ett noga utvalt sortiment

Hjärtstartare HS1

HeartStart HS1 är framtagen för att passa på kontoret, i hemmet eller för andra publika inomhusmiljöer. Den är mycket användarvänlig och har tydlig röstvägledning om hur du utför HLR. 

LIFEPAK CR2

Med Lifepak CR2 får du den absolut mest kvalitativa hjärtstartaren som finns på marknaden. Den har hela 8 års garanti och ett batteri som räcker upp till 4 år. Du kan dessutom välja om du vill ha den som hel- eller halvautomatisk.

AED Zoll 3

ZOLL AED 3 hjärtstartare har indbyggd Real CPR Help teknologi, som ger HLR-feedback, som hjälper dig att ge bästa möjliga HLR med hög kvalitet.

Savelife AB
302 92 Halmstad

© Savelife AB 2019. All rights reserved.