Första Hjälpen till VUXEn

Vad skulle du göra om din vän plötsligt faller ihop och börjar krampa? 

eller vad skulle vi göra om någon faller ner från taket?

Under denna kurs får ni kunskap att agera i första hjälpen. Kunskap som är avgörande om personen ska överleva och minska den drabbades lidande. Ökar överlevnaden vid olycksfall eller sjukdom. Ni får kunskap i larmrutiner/LABC. Vi skräddarsyr kursen och hög praktisk träning. Flesta av våra kunder köper både HLR och Första hjälpen till vuxna. 

Kursinnehåll

Kursen innehåller Hjärt-Lungräddning (HLR) med hjärtstartare och Första Hjälpen. Kursen är lämplig för dig som vill ha kunskap i hur du ska agera vid olyckor och sjukdomsfall. Första Hjälpen utbildningen anpassas utifrån er arbetsmiljö och skräddarsys efter vilka specifika olyckor och sjukdomar som kan uppkomma hos just er. Utbildningen baseras på rollspel/senario som spelas av instruktören som till vardags jobbar som ambulanspersonal. 

Utbildningen består av 70% praktisk träning.

  • Att förstå vem som behöver första hjälpen och ge första hjälpen vid sjukdomar eller olyckor.
  • Brännskada, diabetes, allergi, bröstsmärta, stroke, blödningar, benbrott, nackryggskada mm.
  • Larma 112, ringa 1177 eller andra viktiga samhällsfunktioner
  • Träna med hjärtstartare
  • Att praktiskt utföra AKUT-testet, hjärt-läge, tryckförband mm

Kontakta oss via mejl

Telefonkontakt

Johan Skogmalm
0709302068

_E2A0434-1 kopiera

Relaterade produkter

Hos savelife hittar du alltid ett noga utvalt sortiment

Hjärtstartare HS1

HeartStart HS1 är framtagen för att passa på kontoret, i hemmet eller för andra publika inomhusmiljöer. Den är mycket användarvänlig och har tydlig röstvägledning om hur du utför HLR. 

LIFEPAK CR2

Med Lifepak CR2 får du den absolut mest kvalitativa hjärtstartaren som finns på marknaden. Den har hela 8 års garanti och ett batteri som räcker upp till 4 år. Du kan dessutom välja om du vill ha den som hel- eller halvautomatisk.

AED Zoll 3

ZOLL AED 3 hjärtstartare har indbyggd Real CPR Help teknologi, som ger HLR-feedback, som hjälper dig att ge bästa möjliga HLR med hög kvalitet.

Savelife AB
302 92 Halmstad

© Savelife AB 2019. All rights reserved.