HLR TILL BARN

Utbildningen i Barn-Hjärtlungräddning riktar sig till allmänheten med målet att snabbt kunna undersöka, larma och ge livräddande hjälp till spädbarn och större ba§rn med luftvägshinder, medvetslöshet, andningsstopp och hjärtstopp. Det viktigaste när det gäller att minska skador, lidande och död hos barn är att ingripa innan det händer, att förebygga. Men allt kan inte förutses eller förebyggas. Därför måste alla med ansvar för barn också lära sig vad man kan göra då olyckan redan har inträffat. Hur får man exempelvis bort ett föremål som täpper till barnets luftväg? Om olyckan är framme kan detta leda till andningsstopp och vidare till hjärtstopp om man inte behandlar barnet på rätt sätt. 

första hjälpen till barn

Kursinnehåll

Kursen innehåller Hjärt-Lungräddning (HLR) med hjärtstartare. Kursen är lämplig för dig som vill ha kunskap i hur du ska agera ett hjärtstopp. Hjärtlungräddning anpassas utifrån er arbetsmiljö och skräddarsys efter era behov. Vuxen HLR bygger på praktisk träning. Huvuddelen av utbildningen är praktisk träning.

  • Kedjan som räddar barn
  • Larma på rätt sätt
  • Anatomiska skillnader mellan barn och vuxen
  • Kontrollera livsteckenSkapa öppen luftväg
  • Lägga ett medvetslöst barn i stabilt sidoläge
  • Hjärt-lungräddning vid hjärtstopp
  • Identifiera och åtgärda luftvägsstopp

Kontakta oss via mejl

Telefonkontakt

Johan Skogmalm
0709302068

_E2A0434-1 kopiera

Relaterade produkter

Hos savelife hittar du alltid ett noga utvalt sortiment

Hjärtstartare HS1

HeartStart HS1 är framtagen för att passa på kontoret, i hemmet eller för andra publika inomhusmiljöer. Den är mycket användarvänlig och har tydlig röstvägledning om hur du utför HLR. 

LIFEPAK CR2

Med Lifepak CR2 får du den absolut mest kvalitativa hjärtstartaren som finns på marknaden. Den har hela 8 års garanti och ett batteri som räcker upp till 4 år.

AED Zoll 3

ZOLL AED 3 hjärtstartare har indbyggd Real CPR Help teknologi, som ger HLR-feedback, som hjälper dig att ge bästa möjliga HLR med hög kvalitet.

Savelife AB
302 92 Halmstad

© Savelife AB 2019. All rights reserved.